Warta

Warta

  • Bubuka beton bertulang

    Status pangwangunan struktur beton bertulang Ayeuna, beton bertulang mangrupikeun bentuk struktural anu paling seueur dianggo di Cina, nyatakeun seueurna seueurna. Dina waktos anu sasarengan, éta ogé daérah anu ngagaduhan struktur beton panguatna di dunya. Kaluaran na ...
    Maca deui
  • The fourth meeting of the fourth board of directors of Yinlong shares was held in Hejian

    Rapat kaopat direksi kaopat saham Yinlong diayakeun di Hejian

    Tanggal 27 April 2021, rapat kaopat dewan direksi kaopat Yinlong Co., Ltd. diayakeun di Hejian, Hebei, daérah pengumpulan baja anu prestprésasi tinggi sareng markas markas produk beton Yinlong. Rapat ieu dipimpin ku pimpinan perusahaan Mr. Xie Zhifeng. Boa kaopat ...
    Maca deui
  • Spanning the Sky-Yinlong Co., Ltd. assists the construction of Lingang Yangtze River Bridge

    Spanning the Sky-Yinlong Co., Ltd. ngabantosan pangwangunan Sasak Walungan Lingang Yangtze

    Dina tanggal 26-28 Maret 2021, Forum Inovasi Téknik Téknik Sasak sareng Rapat Téknologi Key Bridge Exchange sareng Pengamatan Lingang Yangtze bakal diayakeun di Chengdu, Sichuan. Yinlong Hejian City Baozelong Metal Material Co., Ltd. bakal dianggo salaku cabl ...
    Maca deui