Kawat Indén PC (Dia.3.4mm-10.5mm)

Kawat Indén PC (Dia.3.4mm-10.5mm)

  • PC Indented Wire

    Kawat Indén PC

    Silvery Dragon ngahasilkeun kawat dua, tilu & opat sisi anu diindenténan kalayan diaméterna tina 3.4mm dugi ka 10mm sareng béda lekukan, kakuatan tarik numutkeun standar internasional anu béda. Utamana diekspor ka pasar luar negeri. Parabot lentong sareng roller karbida dikembangkeun & didamel ku nyalira. Kawat indénte PC nyaéta tarik luhur sareng saluran anu saé; bentuk lekukanana sacara rutin cacat sareng seragam. Jero lentong tiasa didamel akurat saluyu sareng int ...