Bar PC

Bar PC

  • Mine Supporting Big Diameter PC Bar

    Tambang Ngadukung Bar Diaméter PC Bar

    PC bar pikeun tambang jangkar kabel (tambang ngadukung diameter PC bar ageung) Produk ieu panas-diperlakukeun spiral iga bar sareng struktur résin jangkar pikeun tambang jangkar tambang. Spesifikasi na nyaéta φ16.0mm, φ18.0mm, φ20mm, sareng tingkat kakuatan tarik nyaéta 1080Mpa, 1270Mpa, sareng 1420Mpa. Produk ngagaduhan ciri kakuatan tinggi, kateguhan tinggi, rélaxasi rendah, total pemanjangan dina gaya maksimal Agt≥3.5% sareng pangaruh énergi nyerep Akv / J≥32. Bentukna aya iga spiral. Éta mangrupikeun jinis su anu énggal ...
  • Spiral Groove PC Bar

    Spiral alur PC Bar

    Silvery Dragon mangrupikeun pabrikan pangpayunna pc bar di Cina, sareng ogé pamekar gambar spiral sareng téknologi perlakuan panas frékuénsi luhur pikeun PC bar. Kami ogé hasil ngembangkeun sababaraha jinis rod kawat alloy pikeun PC bar babarengan sareng pabrik baja domestik. Kami ngekspor pisan ka pasar luar negeri, sareng ngembangkeun ogé produk pangolahan anu jero anu nguntungkeun tambahan. Dina taun 2008, urang suksés ngembangkeun pc bar pikeun pelat jalur karéta gancang sareng pamrosésan jero pc bar. ...