Polos atanapi Spiral Rib atanapi Strand PC Indéned

Polos atanapi Spiral Rib atanapi Strand PC Indéned

  • Plain, Spiral Rib and Indented PC Strand (2 wires, 3 wires and 7 wires)

    Polos, Spiral Rib sareng Indén PC Strand (2 kabel, 3 kabel sareng 7 kabel)

    Kalayan 9 jalur produksi untai pc, sareng kaluaran taunan 250,000 ton, Silvery Dragon mangrupikeun perusahaan munggaran Cina anu ngekspor untai PC dina jumlah ageung ka Éropa sareng Amérika. Silvery Dragon parantos gaduh langkung ti sapuluh Sértipikat kualitas nasional ti Jepang, Norwégia, Bosnia sareng Herzegovina, Koréa Kidul, Australia sareng sajabina. Ti 2003 dugi ka 2020, Silvery Dragon parantos ngekspor produkna ka 92 nagara sareng jumlah ékspor kumulatif sakitar 2 juta ton.