Kawat Galvanis PC (Dia.4mm-8mm)

Kawat Galvanis PC (Dia.4mm-8mm)

  • PC Galvanized (Aluminum) Wire

    PC Galvanis (Aluminium) Kawat

    Produkna nganggo rod kawat khusus pikeun kabel jembatan salaku bahan baku. Ukuran utama nyaéta φ5.0mm sareng φ7.0mm séri galvanis atanapi kawat aloi aluminium galvanis, sareng kakuatan tarikna ti 1770Mpa dugi ka 2100Mpa, rélaxasi rendah sareng sipat torsi, kinerja anticorrosion anu unggul. Téknologi na canggih sareng alat pelapisna nyaéta panyalindungan lingkungan anu ngantepkeun prosés acar sareng nganggo cuci cai ultrasonik, éléktrolisis & cuci alkali ultrasonik, ngadukung plating, ...