Nyocok Kacang & Pelat cocog sareng PC Cut Panjang & Kawat Threaded

Nyocok Kacang & Pelat cocog sareng PC Cut Panjang & Kawat Threaded

  • PC Cut Length& Threaded Wire

    PC Cut Panjang & Kawat Threaded

    Panjang cut PC & kawat utas mangrupikeun jinis produk anu ngolah jero ku rod kawat 82B karbon-kualitas luhur salaku bahan baku. Mesin motong panjang anu dikontrol komputer dipasang dina jalur produksi kawat PC otomatis. Urang tiasa ngahasilkeun kawat kalayan diaméterna tina 5,0 mm dugi ka 10,50 mm panjangna béda-béda numutkeun paménta konsumén. Urang tiasa ngadamel panjang janten akurat, bagian tina narekahan janten jejeg kana sumbu kawat PC, sareng lempengna langkung unggul. Urang tiasa ngahasilkeun ...