PC Strand

PC Strand

  • Galvanized Wax Coated Sheath PC Strand

    Galvanis Lilin Dilapis Sarung PC Strand

    Produk ieu khusus dianggo pikeun jambatan cicing kabel. Kami ngatur bahan baku sareng produksi ketat saluyu sareng desain kabel umum internasional, uji coba sareng sarat pamasangan. Éta nyumponan sarat anu khusus tina ASTMA416, NFA35-035, XPA35-037-3: ngageser untaian anu dijaga sareng disarung (p Tipe) sareng anu diasuh sareng diasupan untaian (tipe SC); diaméterna nominal dibasajankeun 12.5 ka 15.7 mm; alloy aluminium galvanis sareng galvanis; wax anticorrosive sareng ...
  • PC Galvanized (Aluminum) Strand

    PC Galvanis (Aluminium) Strand

    Produk ieu dilarapkeun pikeun cicing kabel, kabel utama sareng sistem penahan struktur kabel jembatan, kabel éksternal slings sasak lengkungan sareng struktur pra-setrés sanés anu henteu langsung kontak sareng mortir beton. kami parantos ngiringan ngawangun jambatan kabel-ageung di Cina. Diaméter produk ieu 12.70mm, 15.20mm, 15.70mm, 17.8mm sareng éta rélaxasi strand pre-stres low. Kawat baja anu dilapis teras digambar sareng distabilkeun ku perlakuan panas, ...
  • PC Strand for LNG Tank

    PC Strand pikeun LNG Tank

    Produk ieu cocog pikeun struktur beton anu prestprésasi tina proyék tanki panyimpenan LNG sareng dianggo di lingkungan suhu handap anu sanés. Struktur na nyaéta 1X7 sareng diaméter nominal nyaéta 15.20mm, 15.7mm & 17.80mm. Simpangan anu diijinkeun tina diaméterna dilaksanakeun sacara ketat sakumaha per + 0.20mm, -0.10mm. Kelas kakuatan nyaéta 1860Mpa; total pemanjangan dina gaya maksimal (Agt) diperyogikeun janten ≥5.0%; patah tulang saatos pegatna nyaéta palastik; tingkat réduksi bagian kawat (Z) nyaéta -25%; éta ...
  • Plain, Spiral Rib and Indented PC Strand (2 wires, 3 wires and 7 wires)

    Polos, Spiral Rib sareng Indén PC Strand (2 kabel, 3 kabel sareng 7 kabel)

    Kalayan 9 jalur produksi untai pc, sareng kaluaran taunan 250,000 ton, Silvery Dragon mangrupikeun perusahaan munggaran Cina anu ngekspor untai PC dina jumlah ageung ka Éropa sareng Amérika. Silvery Dragon parantos gaduh langkung ti sapuluh Sértipikat kualitas nasional ti Jepang, Norwégia, Bosnia sareng Herzegovina, Koréa Kidul, Australia sareng sajabina. Ti 2003 dugi ka 2020, Silvery Dragon parantos ngekspor produkna ka 92 nagara sareng jumlah ékspor kumulatif sakitar 2 juta ton.

  • Unbonded (Galvanized )PC Strand

    Unbonded (Galvanis) PC Strand

    Éta dipintal ku kawat buleud polos atanapi kawat galvanis. Dina lini produksi untaian anu teu kabeungkeut (galvanis), anu mimiti, gajih anti korosi khusus dilapiskeun dina permukaan untaian pikeun anti korosi sareng ngirangan gesekan antara untaian sareng sarung, maka résin poliétilén kapadetan tinggi (PE) résin nyaéta dibungkus di luar untaian sareng gajih anti korosi, anu kentel sareng kristalin janten sarung pikeun ngajagaan untaian tina korosi sareng nyegah ikatan sareng beton. Stran ...