Produk

Produk

  • PC Cut Length& Threaded Wire

    PC Cut Panjang & Kawat Threaded

    Panjang cut PC & kawat utas mangrupikeun jinis produk anu ngolah jero ku rod kawat 82B karbon-kualitas luhur salaku bahan baku. Mesin motong panjang anu dikontrol komputer dipasang dina jalur produksi kawat PC otomatis. Urang tiasa ngahasilkeun kawat kalayan diaméterna tina 5,0 mm dugi ka 10,50 mm panjangna béda-béda numutkeun paménta konsumén. Urang tiasa ngadamel panjang janten akurat, bagian tina narekahan janten jejeg kana sumbu kawat PC, sareng lempengna langkung unggul. Urang tiasa ngahasilkeun ...
  • PC Galvanized (Aluminum) Wire

    PC Galvanis (Aluminium) Kawat

    Produkna nganggo rod kawat khusus pikeun kabel jembatan salaku bahan baku. Ukuran utama nyaéta φ5.0mm sareng φ7.0mm séri galvanis atanapi kawat aloi aluminium galvanis, sareng kakuatan tarikna ti 1770Mpa dugi ka 2100Mpa, rélaxasi rendah sareng sipat torsi, kinerja anticorrosion anu unggul. Téknologi na canggih sareng alat pelapisna nyaéta panyalindungan lingkungan anu ngantepkeun prosés acar sareng nganggo cuci cai ultrasonik, éléktrolisis & cuci alkali ultrasonik, ngadukung plating, ...
  • PC Indented Wire

    Kawat Indén PC

    Silvery Dragon ngahasilkeun kawat dua, tilu & opat sisi anu diindenténan kalayan diaméterna tina 3.4mm dugi ka 10mm sareng béda lekukan, kakuatan tarik numutkeun standar internasional anu béda. Utamana diekspor ka pasar luar negeri. Parabot lentong sareng roller karbida dikembangkeun & didamel ku nyalira. Kawat indénte PC nyaéta tarik luhur sareng saluran anu saé; bentuk lekukanana sacara rutin cacat sareng seragam. Jero lentong tiasa didamel akurat saluyu sareng int ...
  • PC Spiral Rib Wire

    PC Spiral Rib Kawat

    Kawat tulang rusuk spiral diciptakeun ku Silvery Dragon, ngalambangkeun prestasi P&P tingkat lanjut Cina; éta jasa di Cina sareng bakti ka dunya. Produk mangrupikeun ciri tina 3 dugi 6 tulang rusuk spiral ngalangkungan gambar deforming spiral dina permukaan kawat, ningkatkeun kamampuan beungkeut ku beton, sahingga ningkatkeun kinerja keseluruhan produk beton pre-stress sareng ningkatkeun kahirupan jasa. Silvery Dragon nyepeng téknologi produk canggih tina gambar spiral seragam, setrés internal ...
  • Plain Round&PCCP Wire

    Babak Polos & Kawat PCCP

    Kawat bulat polos mangrupikeun produk tradisional urang sareng sajarah produksi pangpanjangna di Silvery Dragon. Produk ieu cocog pikeun sleeper karéta beton pre-stress, pelat beton sareng pipa beton, sareng sajabana diaméterna dibasajankeun φ4.0mm dugi ka φ12.0mm sareng kakuatan tarik ti 1470 dugi ka 1960MPa. Ukuran kasabaran produk ieu akurat; kualitas permukaan anu saé, harta mékanis seragam; kateguhanna saé; kakuatan tombol luhur. Éta stres dihasilkeun deui sareng rél handap ...
  • PC Spiral Rib Wire

    PC Spiral Rib Kawat

    Kawat tulang rusuk spiral diciptakeun ku Silvery Dragon, ngalambangkeun prestasi P&P tingkat lanjut Cina; éta jasa di Cina sareng bakti ka dunya. Produk mangrupikeun ciri tina 3 dugi 6 tulang rusuk spiral ngalangkungan gambar deforming spiral dina permukaan kawat, ningkatkeun kamampuan beungkeut ku beton, sahingga ningkatkeun kinerja keseluruhan produk beton pre-stress sareng ningkatkeun kahirupan jasa. Silvery Dragon nyepeng téknologi produk canggih tina gambar spiral seragam, setrés internal ...
123 Teras> >> Halaman 1/3