Untaian PC Unbonded

Untaian PC Unbonded

  • Unbonded (Galvanized )PC Strand

    Unbonded (Galvanis) PC Strand

    Éta dipintal ku kawat buleud polos atanapi kawat galvanis. Dina lini produksi untaian anu teu kabeungkeut (galvanis), anu mimiti, gajih anti korosi khusus dilapiskeun dina permukaan untaian pikeun anti korosi sareng ngirangan gesekan antara untaian sareng sarung, maka résin poliétilén kapadetan tinggi (PE) résin nyaéta dibungkus di luar untaian sareng gajih anti korosi, anu kentel sareng kristalin janten sarung pikeun ngajagaan untaian tina korosi sareng nyegah ikatan sareng beton. Stran ...