Produk

Galvanis Lilin Dilapis Sarung PC Strand

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Produk ieu khusus dianggo pikeun jambatan cicing kabel. Kami ngatur bahan baku sareng produksi ketat saluyu sareng desain kabel umum internasional, uji coba sareng sarat pamasangan. Éta nyumponan sarat anu khusus tina ASTMA416, NFA35-035, XPA35-037-3: ngageser untaian anu dijaga sareng disarung (p Tipe) sareng anu diasuh sareng diasupan untaian (tipe SC); diaméterna nominal dibasajankeun 12.5 ka 15.7 mm; alloy aluminium galvanis sareng galvanis; wax anticorrosive sareng kalayan sarung poliétilén kapadetan tinggi. Produkna didamel tina bahan baku anu dipilih, teratur sareng dihasilkeun dina pengawasan prosés anu ketat. Jumlah lilin, bentuk sarung sareng kandelna akurat. Mékanis sareng prosés prosés stabil. Indéks téknis, sapertos ketang cai, résistansi gesekan awal, ingetan adhesion dina parobihan termal, résistansi tabrakan, sadayana tiasa ngahontal standar anu nyugemakeun. Éta parantos diékspor dina jumlah anu biasa ka pasar asing.

Parameter konci & standar rujukan

Diaméter Nominal Strand mm SC Outer Diaméter mm PE malapah Kandel mm PE Massg / m Lilin Massa g / m Séng (Aluminium) Jisim Lapisan g / m2 Kakuatan Nominal Kakuatan Mpa Max. Maksakeun KN 0,1% Kabuktian Angkatan KN Elongation handapeun Max. Angkatan% Rélaxasi 1000 / 0.7%
Min. Max.
12.5 15.3 16.7 ≥1.5 ≥65 5 ~ 18 190 ~ 350 1860 173 154 ≥3.5 ≤2.5
12.9 15.7 17.1 176 166
15.2 18.0 19.4 ≥80 260 260
15.7 18.5 19.9 279 248

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali