Produk

PC Spiral Rib Kawat

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Kawat tulang rusuk spiral diciptakeun ku Silvery Dragon, ngalambangkeun prestasi P&P tingkat lanjut Cina; éta jasa di Cina sareng bakti ka dunya. Produk mangrupikeun ciri tina 3 dugi 6 tulang rusuk spiral ngalangkungan gambar deforming spiral dina permukaan kawat, ningkatkeun kamampuan beungkeut ku beton, sahingga ningkatkeun kinerja keseluruhan produk beton pre-stress sareng ningkatkeun kahirupan jasa. Silvery Dragon nyepeng téknologi produk canggih gambar spiral seragam, relief setrés internal sareng anti korosi anu minuhan Jérman, AS, Perancis sareng syarat anti korosi internasional.

Kawat tulang rusuk spiral dihasilkeun ku rod kawat karbon kualitas luhur anu dipilih sareng disaring ku perlakuan permukaan anu ketat, gambar sababaraha kali sareng stabilisasi ngolah lini produksi otomatis. Produkna mimitian ti φ3.8 dugi ka 12.0mm dina sababaraha spésifikasi sareng tingkat kakuatan anu béda pikeun pilihan palanggan. Éta cocog pikeun produksi saré karéta, tihang listrik, papan hateup, awak balok, sareng sajabana.

Nalika kawat tulang rusuk spiral diwanohkeun ka pasar internasional mimitina, teu aya spésifikasi pikeun kawat jenis ieu diantara sadaya standar internasional. Biasana, spésifikasi téknis pikeun kakuatan tarik, kakuatan ngahasilkeun, korosi, rélaxasi dikonfirmasi kana standar anu diaku ku konsumén; sareng bentuk permukaan kawat dikonfirmasi kana standar Cina GB / T5223. Ayeuna beuki seueur palanggan asing ngadopsi langsung GB / T5223.

Kami ayeuna gaduh tim kinerja anu terampil pikeun nyayogikeun jasa kualitas anu saé pikeun konsumén kami. Kami sering nuturkeun tenet berorientasi pelanggan, detail-fokus pikeun OEM / ODM Supplier China Swrh77b Helical Ribs High Tensile PC Wire, Sadaya produk sareng solusi sumping kalayan kualitas luhur sareng jasa ahli saurna jual. Berorientasi pasar sareng berorientasi pelanggan anu ayeuna urang langsung anggeus. Tulus ningali payun ka Win-Win kerjasama!
OEM / ODM Supplier China Steel Kawat, PC Kawat, "Nyiptakeun Nilai-nilai, Ngalayanan Palanggan!" nyaéta tujuan anu urang ngudag. Kami ngarep pisan yén sadaya palanggan bakal ngawangun kerjasama jangka panjang sareng saling mangpaat sareng kami. Upami anjeun hoyong kéngingkeun langkung seueur rinci ngeunaan perusahaan kami, Pastikeun ngahubungi kami ayeuna!

Parameter konci & standar rujukan

Penampilan Nominal Dia. (Mm) Kakuatan tarik (MPa) Rélaxasi (1000h) Standar
Tulang rusuk spiral 3.8, 4.0, 5.0, 6.0, 6.25, 7.0, 7.5, 8.0, 9.0, 9.4, 9.5, 10.0, 10.5, 12.0 1470,1570,1670,1770,1860 Rélaxasi normal≤8%
Rélaxasi low≤2.5%
GB / T5223, BS5896, JISG3536, EN10138
5.03, 5.32,5.5 1570,1700,1770 ASTMA881, AS / NZS4672.1
4.88, 4.98, 6.35, 7.01 1620,1655,1725 ASTMA421

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali