Produk

Kawat Indén PC

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Silvery Dragon ngahasilkeun kawat dua, tilu & opat sisi anu diindenténan kalayan diaméterna tina 3.4mm dugi ka 10mm sareng béda lekukan, kakuatan tarik numutkeun standar internasional anu béda. Utamana diekspor ka pasar luar negeri.

Parabot lentong sareng roller karbida dikembangkeun & didamel ku nyalira. Kawat indénte PC nyaéta tarik luhur sareng saluran anu saé; bentuk lekukanana sacara rutin cacat sareng seragam. Jerona lekukan tiasa didamel akurat saluyu sareng standar internasional sareng kabutuhan khusus konsumén. Dina raraga nyegah kawat brittleness, sadaya sudut anu transisi busur sirkular. Urang ogé tiasa ngahasilkeun éta kalayan beurat & diameter coil anu béda-béda sakumaha sarat konsumén khusus sareng nerapkeun jasa anu dipersonalisasi. Salaku conto, urang tiasa ngarancang bentuk lentong anu béda, jero, panjang sareng nada numutkeun kabutuhan komponén beton pre-stress pelanggan, khususna, jero lentong anu béda tina kawat tiasa nyadar panjang transfer beungkeut kawat anu paling hadé ditransferkeun ka daérah lokasi desain beton , sareng sacara efektif ningkatkeun umur palayanan komponén beton pre-stress. Produk tiasa ngaéksekusi BS5896, JISG3536, prEN10138, ASTM A881, AS / NZS4672.1, TIS95-2540, SNI1155, MS1138 Bagian 2 sareng standar internasional anu sanés.

Perusahaan urang ngagaduhan tujuan pikeun ngajalankeun satia, ngalayanan ka sadaya palanggan, sareng damel di téknologi énggal sareng mesin énggal pikeun Harga Grosir Cina 4.8mm GB / T5223 PC Kawat, Kanggo ningkatkeun kualitas bantosan sacara signifikan, perusahaan kami ngimpor sajumlah ageung internasional alat-alat canggih. Ngabagéakeun klien ti bumi anjeun sareng luar negeri pikeun ngan saukur nelepon sareng naroskeun!
Harga Grosir Kawat Baja Cina, Kawat PC, Pikeun ngajaga posisi ngarah di industri urang, urang henteu kantos lirén nangtang watesan dina sagala aspek pikeun nyiptakeun produk sareng solusi anu idéal. Ku jalanna, Urang tiasa ngeuyeuban gaya hirup urang sareng ngamajukeun lingkungan hirup anu langkung saé pikeun komunitas global.

Parameter konci & standar rujukan

Penampilan Nominal Dia. (Mm) Kakuatan tarik (MPa) Rélaxasi (1000h) Standar
2, 3 & 4 sisi diindéks 4.0, 5.0, 6.0, 7.0, 7.5, 8.0, 9.0, 9.4, 9.5, 10.0, 1470,1570,1670,1770,1860 Rélaxasi low≤2.5% GB / T5223, BS5896, JISG3536, prEN10138, TIS95-2540, SNI1155, MS1138
5.03,5.25, 5.32,5.5 1570,1670, 1700,1770 ASTMA881, AS / NZS4672.1
4.88, 4.98, 6.35, 7.01 1620,1655,1725 ASTMA421,

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali